Att resa till Afrika

Östra Afrika hade av en okänd anledning alltid varit mitt favoritresmål upplevde jag! Numera vet jag att detta hade med Serengetislätten att göra! Under mina resor dit så kom jag att bo på en tältcamp i Serengeti som fantastiskt nog flyttades med djurens vandringar för att resenärer skulle komma dem så nära som möjligt. Det var då jag för första gången kunde på ett helt naturligt sätt se och uppleva den vilda Afrika på riktigt! Att känna sig en del av naturen och uppleva den vilda, fantastiska djurlivet på detta sätt är någonting som sätter sina spår djupt i huvudet på vilken människa som helst som reser dit och gör det på detta kanske lite primitiva men samtidigt bekväma vis! Sedan har vi vandringen upp för Kilimanjaro också, som är ännu en upplevelse bortom det ordinära!

Safariresor må locka många ner till Afrika och till Serengeti men att uppleva Afrika på riktigt är i mitt tycke att tälta och följa djuren! Detta förståss tillsammans med folk som vet hur man gör och inte på eget bevåg!  😉